Ring til Casper på +45 28 26 42 62

vi er et utraditionelt reklamebureau i næstved

En vision om et ukompliceret og effektivt samarbejde

JUMP blev etableret i 2008 ud fra et ønske om selvstændighed og den direkte kontakt mellem kunde og kreativ. “Det skal være muligt at skabe effektiv kommunikation og design uden mellemmænd og langsommelige forretningsgange.” En vision der bliver godt modtaget af vores kunder, der sætter pris på vores direkte tilgang og store fleksibilitet.

Vi arbejder for både små og store virksomheder i den private og offentlige sektor. Vi kan tage os af alle aspekter af vores kunders markedsføring, men tilbyder også at springe til hvor du har behov. Enten på opgaveniveau eller med en specifik kompetence. Og bare fordi vi har kontor i Næstved på Sydsjælland, betyder det ikke at vi kun har lokale kunder. Vi arbejder med virksomheder over hele landet og er stolte af vores mobilitet.

Et reklamebureau uden faste ansatte

Bureauet fungerer via et solidt netværk af selvstændige virksomheder med hver deres ekspertise – herunder grafiske designere, tekstforfattere, fotografer, webudviklere, skuespillere og marketingfolk.

Netværksstrukturen giver en række økonomiske og administrative fordele, og sikrer at vores kunder kun betaler for de funktioner opgaven kræver. Samtidig har vi altid erfarne og topmotiverede folk, der altid brænder for at vise hvad de kan.

Bureauets bagmand Casper Wichmann er grafisk designer med mere end 15 års erfaring fra reklamebranchen. Casper er som udgangspunkt kontaktpersonen du skal have fat i og fungerer som tovholder og bindeled til virksomhederne i netværket. Ring til Casper på +45 28 26 42 62 og få en uforpligtende snak.

Design & Markedsføring

Koncept- og idéudvikling, visuel identitet, logodesign, kampagner, tekstforfatning, fotografering, videoptagelse, events, strategisk sparring og rådgivning, partnerskaber.

Web & online

Websites, webshops, webdesign og -udvikling, brugervenlighed, flash-bannere, online-video, CMS, Adwords, SEO, viral-kampagner, sociale medier, mobil, e-mail markedsføring.

Tryk & Print

Magasiner, årsberetninger, brochurer, Direct Mails, tilbudsaviser, emballage, annoncer, posters, instore, outdoor, messemateriale, bøger, tryksagsrådgivning og formidling.

© Copyright - JUMP reklame & web - CVR-nr. 28475543